Két portál is a távozásáról ír.

November 30-án az nb1.hu foglalkozott elsőként Varga Rolandnak, a Ferencváros magyar válogatott játékosának sorsával, de nemcsak jelen és jövő, hanem múlt időben is.Mint írtuk, az FTC már a nyáron elengedte volna az érdemei elismerése mellett, jóval kevesebb átigazolási díjért cserébe, akárcsak a nyáron Böde Dánielt, és mint jeleztük, ez a lehetőség a télen is fennáll majd a számára.

Szintén elsőként jeleztük azt is, hogy a Mezőkövesd érdeklődik iránta (akárcsak csapattársa, Vécsei Bálint iránt, de a jelek szerint úgy néz ki, Csoboth Kevin igazol Pintér Attiláékhoz…), de arról is értesültünk, hogy a Puskás Akadémia kivásárolta volna a szerződéséből, ám a játékos nemet mondott a lehetőségre. Arról is beszámoltunk nemrég, hogy Varga, a jelek szerint, nem tartott a Fradival a spanyolországi edzőtáborba, ami szintén azt vetíti előre, hogy klubot vált a télen.

Az nb1.hu úgy tudja, a már általunk többször említett, másik NB I-es klub a Ferencváros ősi riválisa, az MTK. Azt, hogy az esetleges klubváltás milyen formában menne végbe, még nem lehet biztosan tudni, de arról már vannak híreink, hogy adott esetben a kék-fehérek Gera Dánielre cserélnék el Vargát, de hangsúlyozzuk, ez is egy opció a megbeszélések során. Gera eddig 5 alkalommal lépett pályára az U21-es válogatottban, az MTK-ban 84 NB I-es mérkőzésen 13 gólt szerzett. Vargának, mint szintén jeleztük, külföldi ajánlata is van, úgy tudjuk, ez a klub a török Denizlispor, mely gárda a 21 csapatos török élvonalban jelenleg a 19. helyen áll.

forrás: nb1.hu

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Varga a téli távozását fontolgatja, új kihívásokat keres. Úgy tudjuk, hogy a napokban be is jelentkezett érte egy komoly kérő, mégpedig a Puskás Akadémia. Információink szerint a felcsútiak kivásárolták volna őt a szerződéséből: a klubok dűlőre is tudtak volna jutni, de a klubváltásra minimális az esély, a 30 éves játékos ugyanis nem Felcsúton képzelné el a folytatást, vannak ugyanis más megkeresései. Úgy tudjuk, a szélső már nem is tartott a zöld-fehérekkel a spanyolországi edzőtáborba. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Ferencvárost, ám a bajnokcsapat vezetői átigazolási kapcsolatos híreket – ahogy korábban, úgy – most sem kommentáltak.

forrás: csakfoci.hu