A Tűzoltó utcai Gyermekklinika, a Heim Pál Gyermekkórház és az Albert Alapítvány között harmadolja el az összeget az FTC.

Egy pillanat alatt változott meg körülöttünk a világ. Az emberi élet, az egészség védelme ma talán még fontosabb, mint volt valaha. Ezekben a nehéz időkben szerettük volna, ha továbbra is támogatják kedvenc klubjukat, a Ferencvárosi Torna Clubot.

A ferencvárosi szurkolói csoportok novemberben egységesen úgy döntöttek, hogy nem kérik vissza az utolsó, a Barcelona elleni Bajnokok Ligája csoportkörös mérkőzésre vett jegyeik árát. A klubbal egyeztetve a legolvasottabb független Fradi szurkolói híroldal, az ulloi129.hu is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez!

Akik nem kérték vissza a Barcelona elleni meccs jegyárát, azok két, gyermekek gyógyítását szolgáló kórházat, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát és a Heim Pál Gyermekkórházat, valamint az FTC egyetlen hivatalos alapítványát, az Albert Alapítványt támogatták! Utóbbi a klub alapítványa, s a hátrányos helyzetű fiataloknak biztosítja a sportolási lehetőségét immár évek óta.

A felajánlásra szánt idő lejárt, összesen 33.759.336 forint gyűlt össze, amelynek harmadát, több mint 11 millió forintot tehát a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának, harmadát a Heim Pál Gyermekkórháznak, harmadát az Albert Alapítványnak utaljuk el.

A koronavírus járvány okozta helyzetben is tiszta szívből köszönjük szurkolóink támogatását, ami méltóképpen bizonyítja, hogy a Fradi család tagjai a mostani, nehezebb időkben is összetartanak!

Fradi.hu