Remek teljesítményt nyújtott a női kézilabda válogatott az EB második meccsén.

Női kézilabda, EB, C-csoport, 2. forduló
Szerbia 26-38 (11-20) Magyarország
Fradista gólok:

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO
Galéria: EHF

Bíró Blanka

Jó mérkőzést játszottunk. Csapatként kell dolgoznunk továbbra is, ennek a meccsnek az emlékeit és tanulságait muszáj továbbvinnünk a következő mérkőzésekre is.

Schatzl Nadine

Nagyon örülünk a győzelemnek. Az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, igyekeztünk javítani. Úgy mentünk ki a pályára, hogy bármi történik, szeretnénk elvinni a két pontot, és nem engedhetünk meg magunknak még egy olyan teljesítményt, mint a horvátokkal szemben: ez a magyar válogatott, több hasonló nem fordulhat elő. Ezúttal minden összeállt.

Elek Gábor

Keveset dolgoztunk együtt az Eb előtt, az ősszel több játékos is sokat kihagyott, de a lényeg, hogy az előző meccsen mentálisan nem voltunk erősek, most meg igen. Ezzel a teljesítménnyel egy kipihent szerb válogatottat is legyőztünk volna. Az átlövőtevékenység, a kapusok teljesítménye is kiváló volt, ráadásul sok könnyű gólt szereztünk. Elsősorban mégis a motiváció és a fegyelmezettség tetszett, ha tartani tudjuk ezt a szintet, vagy még emelünk is rajta, akkor nagy meccset játszhatunk a világbajnok hollandokkal.