Kapusunk mellett két gólszerzőnk, Katona Bálint és Roko Baturina értékelt a ráckevei Magyar Kupa meccs után.

Bogdán Ádám

A koncentrációval és a kommunikációval lehet foglalkozni az ilyen meccseken, nyertünk és boldog vagyok. Fontos mérkőzések jönnek most futószalagon, mindenkire szükség van, remélem, be tudunk jutni a Bajnokok Ligájába. Dibusz Dénes pole pozícióban van, jól teljesít, ahogy az egész csapat. Az a feladatom, hogy segítsem őt és olyan teljesítményt nyújtsak, hogyha úgy adódik, át tudjam venni a helyét. Jól dolgozunk együtt és sikeres a csapat, ez a legfontosabb.

Katona Bálint

Nagyjából olyan meccs volt, amilyenre számítottam. Nagyon szerettem volna gólt rúgni és bizonyítani a szakmai stábnak, úgy érzem, jól ment a játék. A gólom előtt remek passzt kaptam Roko Baturinától, nagy boldogság volt, amikor a labda áthaladt a gólvonalon. A hangulatra sem lehet panasz, a mi szurkolóink szurkoltak, ahogy mindig, nagyon lelkesek voltak a hazai drukkerek is. Azért dolgozom, hogy a jövőben is kiérdemeljen a bizalmat és megkapjam a lehetőséget a felnőttcsapatnál.

Roko Baturina

Megszereztem az első két gólomat a Fradiban és gólpasszokat is adtam. Szép győzelmet arattunk, kijött, hogy több osztálykülönbség van a két csapat között. Most már koncentrálhatunk a Bajnokok Ligájára, be kell jutnunk a csoportkörbe, ez az egyetlen kívánságom.

Csakfoci, Fradi.hu