Ottó mellett Csank Jánost és Kű Lajost is kérdezték a tegnapi bajnokiról.

Vincze Ottó

A Fradinak vannak céljai, nem is akármilyenek, abszolút érthető, hogy a csapat optimális állapotban akar kiállni szerdán a Dinamo ellen. Ilyen helyzetben a csapatok a saját érdekeit nézik, a racionalitás befolyásolja a döntéshozatalt, szerintem nem lehet szemrehányást tenni a Ferencvárosnak, amiért nem halasztott. Az MLSZ azzal, hogy az ilyen esetekben mindkét csapat egyetértését megköveteli, úgymond a lovak közé dobta a gyeplőt, mossa kezeit. Az más kérdés, hogy Böde Dani keserűségét megértem, kacska csapattal kiállni a Groupama Arénában neki nem nagy élmény, még legjobb összeállításban sem lett volna sok esélye a Paksnak. De nézzük a dolog jó oldalát paksi szemszögből: a fiatalok legalább szokták az NB I légkörét, és elmesélhetik otthon, hogy a Groupama Arénában léphettek pályára. Visszatérve Danira: ő már így is a Fradi legendája, és az is marad.

Kű Lajos

Én eleget tettem volna a Paks halasztási kérésének, végtére is a legmagyarabb csapatról beszélünk, amely egyetlen légióst sem foglalkoztat, valóságos oázis a magyar futballban. Másfelől viszont a Fradi a magyar futball Nemzeti Színháza, szívem, lelkem a Fradié, örökre fradista maradok, de ebben az esetben nagyvonalúan kellett volna eljárni. Ez a véleményem!

Csank János

Nehéz itt állást foglalni. Nem ismerem pontosan a versenynaptárt, de elgondolkodtató a Fradi döntése. Talán jobb lett volna hozzájárulni a Paks kéréséhez. A tolnaiaknak az életük függ minden pont megszerzésétől, igaz, a Fradinak is létfontosságú volt, hogy játsszanak a szerdai Dinamo-meccs előtt. Egy biztos: nem éreztem a nagyvonalúságot a Fradi részéről. De mindegy, ők tudják, hivatalosan nem lehet kifogást emelni a Ferencváros döntése ellen. Azt mindenesetre kissé vicces volt, ahogy Tokmac térden csúszva ünnepelte a gólját. Szerintem elfelejtettek szólni neki, hogy kik ellen játszik…

Index