Szerdán a Vasassal csapunk össze az elődöntőben, a Fradi KEK-győztes csapata pedig az öregfiúk tornán méretteti meg magát.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, Final4
Szerda-csütörtök, Margitsziget, Hajós Alfréd uszoda
Jegy: 4490 Ft / nap – megvásárolható online és a helyszínen.

Elődöntő: szerda, 19.00: Ferencváros – Vasas (a másik ágon: OSC – Szolnoki Dózsa)

Csütörtökön a bronzmérkőzés 17.30-kor, míg a döntő 18.50-kor kezdődik.

A belépők érvényesek a Waterpolo Masters Summer Cup öregfiúk tornára is, ahol részt vesz a Ferencváros KEK-győztes masters csapata is. A szerdai elődöntőben az Oázis lesz az ellenfelünk (a másik ágon: Millenium – OSC), a mérkőzés 21.45-kor kezdődik. Másnap a harmadik helyért 20.20-kor, az első helyért pedig 21.05-kor csapnak össze a felek.

A KEK-győztes FTC-t két éven át irányító Godova Gábor kiemelte: csapatában akkor még senki nem volt olimpiai bajnok, de mégis hihetetlen motivált keretet sikerült összerakni, amelynek tagjai mindent megtettek azért, hogy sikeresek legyenek.

A csapat fiatal kora ellenére több szép sikert ért el, és több, később eredményes válogatott játékos került ki közülük. Érdekes lesz megint együtt lenni velük” – nyilatkozta.

A csütörtöki Magyar Kupa döntő előtt “a kihelyezett kivetítőkön egy olyan film kerül levetítésre, amely Tibor pályafutásának legszebb pillanatait idézi fel, s amely után büszkeséggel, jó érzéssel, tiszta szívből szólhat majd újra a „Benedek Tibi! Benedek Tibi!” rigmus. Nem először, s vélhetően nem utoljára, hiszen a legendák a szívünkben tovább élnek.” – olvasható az MVLSZ közleményében.