Fradi-gálát szerveztek a helyiek.

Augusztus 8-án, szombaton, hat év után látogat újra Albertirsára a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata. A Ceglédhez és Tápiósághoz közeli városban 17 órakor lépnek pályára az egykori kedvencek.

A Fradi ünnepen komoly érdeklődés övezi a gálafellépést, amelyre az FTC két hajdani honi gólkirállyal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal a soraiban érkezik, így a szurkolók többek közt találkozhatnak Telek Andrással, Albert Flóriánnal, Zoran Kunticcsal, Fischer Pállal, Dzurják Józseffel, Bojan Laziccsal, Szenes Sándorral, Józsi Györggyel, s persze másokkal is, sőt, a zöldek meglepetésvendéget is visznek magukkal.

A ferencvárosi küldöttség jóval a mérkőzés előtt megérkezik Albertirsára, ez által a szurkolóknak bőven lesz idejük és lehetőségük a népszerű Fradi játékosokkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is, amely a meccs után folytatódhat. A hagyományokat megidézve, a Ferencvárosban az utolsó percekben a szombati találkozón is pályára lép a vendéglátók közül egy-két – maguk közül kiválasztott – labdarúgó, akit Telek Manciék tiszteletbeli csapattaggá avatnak. A mélyfradista szervezők igazi futballünnepre és nagyszerű hangulatra számítanak az albertirsai sporttelepen rendezendő Fradi gálán.

Fradi.hu