Újabb légiós érkezett női labdarúgó csapatunkhoz – Dörnyei Balázs pedig a FradiTV-nek nyilatkozott arról, mire lehetnek majd képesek a lányok.

Női labdarúgó csapatunk a norvég pontvadászatban szereplő Stabæk csapatától szerezte meg a kanadai születésű, jamaicai válogatott támadót, Tiffany Devonna Cameront.

Nagyjából két hónappal ezelőtt értesültem először arról, hogy a Ferencváros érdeklődik irántam. Folyamatosan kommunikáltunk ez idő alatt. Tudtam, hogy a Bajnokok Ligájában szeretnének játszani, ami nekem is nagy vágyam, ez pedig előre lendítette a dolgokat. Az is segített a döntésben, hogy van ismerősöm a csapaton belül, ugyanis Chandra Bednarral együtt játszottunk még Svédoroszágban – mondta első fradista interjúján a jamaicai támadó. – Természetesen az a célom, hogy minél több góllal és gólpasszal járuljak hozzá a csapat sikereihez. Emellett szeretném azt a pozitivitást is átadni, ami engem is körülvett egész eddigi karrierem során. Azt gondoltam, hogy mivel már sok helyen megfordultam, sok tapasztalatom van, ezért segítségére lehetek ennek a csapatnak.

Fradi.hu