A lányok ma online nyílt edzést tartanak fél háromtól – a fiúk gyakorlásáról is láthatsz videókat.

Női kézilabdacsapatunk a felkészülés második hetében hétfőn konditermi edzéssel indította a programot, majd kedden két labdás tréningen vettek részt a játékosok. Ott volt a keretben Ballai Borbála is, aki a múlt héten a junior válogatottal edzőtáborozott, de egyébként a nyári újrakezdésnél a felnőtt együttes kerettagja lett. A tizenhét éves irányító néhányszor már tavasszal is edzett a nagyoknál, de akkor még csak kivételes jelleggel, most azonban folyamatosan Elek Gábor foglalkozásaira hivatalos.

Nagyon örülök, hogy megkaptam a lehetőséget – mondta Ballai Borbála, aki a félbeszakadt NB I/B-s szezonban tizenegy meccsen hatvannyolcszor volt eredményes. – Izgultam az első edzés előtt, még akkor is, ha nagyjából tudtam mire számíthatok, mert ez most más, hiszen tudom, a következő edzéseken is itt lehetek, nem csak egy-egy kivételes alkalomkor. A válogatott edzőtábor miatt ritmusban vagyok, de persze nagy a különbség a sebességben, a passzok erejében és a fizikai erőben is. Szeretnék fejlődni, ez a legfontosabb az elkövetkezendő időszakban – és erre itt most megvan a lehetőségem.

Nem végez ugyanakkor teljes értékű munkát Márton Gréta és Alicia Stolle, miután mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak, és ezért többieknél óvatosabban, több gyógytornával kezdték el a szezont.

Fradi.hu