Hét éve búcsúzott az NBI-től az Albert-stadion.

Azon a mérkőzésen mindenki ott akart lenni, már napokkal a derbi előtt és a meccsen is különleges hangulat uralkodott a csapat körül. Éppen ezért a gólom is emlékezetes maradt: emlékszem, a jobb szélről indultam, majd betörtem középre és lőttem – a gól pillanatában szinte felrobbant a stadion, leírhatatlan érzés volt. Az Újpest elleni mérkőzések és gólok mindig fontosak voltak számomra is, de az a hét évvel ezelőtti találat a stadion utolsó tétmérkőzése miatt még inkább az volt, örülök, hogy sikerült betalálnom – mondta el 31 éves brazil játékosunk.

Januári szerződtetése óta Somália egyszer, a 18. fordulóban, a Kisvárda elleni idegenbeli meccsen lépett pályára, azóta kerettag sem volt, ezért állapota felől is érdeklődtünk.

Köszönöm szépen, jól vagyok – felelte érdeklődésünkre. – Sajnos a visszatérésem után kisebb sérülés hátráltatott, ráadásul újra bele kellett rázódnom az edzések ritmusába is, hiszen mielőtt visszaigazoltam a Ferencvárosba, Szaúd-Arábiában novemberben játszottam legutóbb. Most úgy érzem, jó állapotban vagyok, remélem, hogy hamarosan újra pályára léphetek a Fradiban.

Fradi.hu