De a foci miatt egyelőre hanyagolja ezeket középpályásunk.

Sigér Dávid

Az extrém sportok közel állnak hozzám. A személyiségem is ilyen, kedvelem az őrült dolgokat. Annak idején nagyon szerettem síelni járni, ilyenkor télen mindig felerősödik bennem az érzés, milyen jó lenne lécet csatolni. De most nem lehet. A futball fontosabb. Nem kockáztatom meg, hogy esetleg sérülés legyen belőle. A televízióban is szívesen megnézem a lesiklószámokat, újra siklani pedig ráérek majd akkor, ha idősebb koromban felhagyok a profi labdarúgással.

Imádom a motorokat! Nálam ez gyerekkori szenvedély, fiatalon mindenféle motorom volt, kicsi, nagy, gyenge, erős, krosszmotor… Az sem zavart, ha estem-keltem, a lényeg, hogy motoron üljek. Most éppen nincsen motorom, de a közelmúltban volt, és még biztosan lesz is. A motorversenyeket is szívesen nézem, a profik igazán komolyan veszik a kanyarokat.

Vidéki fiúként szeretem a természetet, az állatokat. A lovakért pedig egyszerűen rajongok. Fiatalon többször is voltam lovas táborban, megtanultuk, hogyan nyergeljünk fel, hogyan kell lovat csutakolni, miként kell ápolni őket. Annak idején nekünk is voltak lovaink odahaza, olykor reggel felnyergeltük őket, és meglódultunk velük az erdőbe. A lovaglás valahogy mindig megnyugtat.

SportKrém – NS