Ötöt lőttek hokisaink.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 35. forduló
Ferencváros 5-1 Vasas
Harmadok: 2-0, 1-1, 2-0
Gólok: Switzer (Pavuk), Pavuk (Switzer, Kulmala), Tóth Re. (Pavuk, Jászai), Juusela (-1, Hajós), Juusela (-1, Tóth Ri., Hegyi)

Nagy K. (Arany)
Rantanen, Tóth Gergely – Nagy G., Tóth Ad., Tóth Re.
Hegyi, Sarcia – Kulmala, Pavuk, Switzer
Jászai, Boros – Hajós, Juusela, Tóth Ri.
Farkas, Pozsár, Tóth Gergő

A találkozóra jótékonysági akciót hirdetett szakosztályunk, az első Fradi-gólnál plüssmacikkal lehetett elárasztani a jeget – ebben a játékosok is partnerek voltak, nem kellett sokat várni arra, hogy repülhessenek a játékok, hiszen 45 másodperc alatt sikerült megszereznünk a vezetést. A gyors “takarítás” után ott folytattuk, ahol abbahagytuk, gyakorlatilag egykapuztunk, Nagy Kristófnak nem igazán akadt dolga, az előnyünk is nőtt, Pavuk vitte be a másodikat. A folytatásban kicsit visszaesett a tempó, de így is belőttük a harmadikat Tóth Renátó révén, sajnos a szépítő találat is megérkezett, így Nagy nem könyvelhetett el shut-outot a meccs végén. A záró húsz percben aztán új támadónk lendült bele, Aki Juusela kétszer is emberhátrányos góllal szomorította az angyalföldieket, a vége így magabiztos, 5-1-es győzelem lett.

Fodor Szabolcs

A legfontosabb az volt, hogy fókuszálni tudjunk a mai meccsre, mert tudjuk, hogy a hétvégén komoly feladat vár ránk, ilyenkor pedig bele lehet abba a hibába esni, hogy félvállról vegyünk egy ilyen mérkőzést az előretekintés közben, és ilyenkor történnek a bajok. Szerencsére ezt megértették a srácok és jól álltunk bele a mérkőzésbe, a második harmadban volt egy kis hullámvölgy, utána visszaálltunk a helyes útra és koncentrálva, odafigyelve a saját hokinkat játszva be tudtuk húzni ezt a mérkőzést, győzelemmel szerettük volna lezárni az alapszakaszt, ez sikerült. Innentől kezdve a hétvégi Magyar Kupára koncentrálunk.