Lipcsei Péterék is belevágtak a munkába.

A téli pihenőt követően hétfő reggel találkozott újra Lipcsei Péter legénysége és elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Rendhagyó “alapozás” vár csapatunkra, hisz a felkészülés negyedik hetének végén már bajnokit mérkőzés vár Huszák Tamásékra a szezon végére remek formába lendülő Nyíregyháza otthonában. A program sűrű lesz, többször lesz napi 2 edzés és 5 felkészülési mérkőzésen bizonyíthatják a játékosok, hogy helyük van a kezdő csapatban!

Január 11-én rögtön 2 mérkőzést játszik a keret, 11 órától a Szolnokot, 13 órától pedig a Kazincbarcika csapatát látjuk vendégül. Játékosaink egészségesen, az egyéni edzésterveket elvégezve érkeztek vissza. Az első napról igazoltan maradt távol Völgyi Dániel, aki edzőképzésen vett részt, illetve Szpirulisz Markosz, aki térdműtétje után továbbra sem áll a szakmai stáb rendelkezésére.

Az edzésen nem vett részt továbbá Frőhlich Roland, akinek lejárt a szerződése. Roland 2017 nyarán érkezett Soroksárra és rögtön a csapat egyik meghatározó játékosa lett. Ez idő alatt 31 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 6 gólt szerzett. Ezúton is köszönjük támadónk Soroksárét tett erőfeszítéseit, példamutató hozzáállását!

Soroksár