Hiába jutott tovább az EL csoportkörből.

Megint kirúgták – 4 hónap után távozik a csapatától a volt Fradi-edző

Nem sokáig maradt Cipruson az egykori magyar bajnok és kupagyőztes tréner, német sajtóhírek szerint az első bajnoki vereség után azonnal menesztették az 53 éves szakembert.

Mint ismeretes, Thomas Doll augusztusban lett a ciprusi bajnok APOEL Nicosia vezetőedzője, és csapatával 13 év után bejutott egy európai kupasorozat (az Európa Liga) csoportkörébe, miközben a bajnokságban egészen a hétvégéig veretlen volt, 5 győzelem és 3 döntetlen volt a mérlege.

Az Olympiakosz Nicosia elleni 2-0-s vereséget követően azonban megköszönték Thomas Doll munkáját a német Bild beszámolója szerint. Pedig az 53 éves tréner szerződése 2021 nyaráig szólt a szigetországban, ám 15 tétmérkőzést követően – a lap szerint, hivatalos bejelentés még nem volt – menesztették az egykori német válogatott futballistát.

Doll ezt megelőzően a Hannovernél dolgozott, a Ferencvárosnál pedig 2013 decembere és 2018 augusztusa között irányította a szakmai munkát, bajnoki címet és három Magyar Kupát is nyerve a zöldekkel. 2016-ban az év edzője is volt Magyarországon.

forrás: csakfoci.hu