Hokisaink bekkje, Hegyi Ádám tartja majd – több szakosztályunk is ott lesz a nap folyamán.

Október 13-án, vasárnap egésznapos programmal települ ki az FTC a Fitbalance-ra a Papp László Sportarénában.

A délelőtt folyamán jégkorongozónk, Hegyi Ádám készül profi edzéssel az aktív szurkolók számára. Kitelepülésünkön mobilizációs, stabilizációs gyakorlatokat tart, valamint gyakorlati bemutató is lesz a nyújtás és az SMR henger helyes használatáról is 10.30-tól. Ezt követően 11.30-tól funkcionális edzéssel lehet hokisunkkal együtt hangolni a nap további részére. A résztvevők aktivitását pedig páros meccsbelépőkkel jutalmazza kiváló hátvédünk!

A délután folyamán labdarúgócsapatunkból 14.10-től Otigba Kenneth teszi tiszteletét a nagyszínpadon és a kitelepülésen is, akit férfi kézisek követnek majd 15 órától: Schuch Timuzsin, Pordán Bálint, Bujdosó Bendegúz, Bohács Sándor és Nagy Bence a közönség találkozón megjelentek számára egy jó hangulatú kvízzel is készül, a helyesen válaszolók között pedig szintén páros meccsbelépők találnak gazdára a Budakalász elleni soron következő mérkőzésre.

Állandó programként a triatlon szakosztály várja az érdeklődőket, amely kortól függetlenül minden kitartóan sportolni vágyó számára lehetőséget nyújt, hogy a Fradi színeiben versenyezzen. A helyszínen több remek sportolónk között ott lesz a paralimpiára készülő Lévay Petra, valamint magyar bajnok elit sportolónk, Berekméri Levente is.

Fradi.hu