Somogy megyében találkozhatsz ma a korábbi nagy kedvencekkel.

Hosszú idő után szeptember 28-án, szombaton újra Somogy megyébe, egészen pontosan Böhönyére látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata. A két és félezer lelket számláló községben nagy szeretettel és örömmel várják Keller Józsefet és társait az ünnepi fellépésre, a hírek szerint nem csak Somogyban, hanem a szomszédos Zalában is komoly érdeklődés övezi az egykori kedvencek hazai öregfiúk elleni, 16 órakor kezdődő mérkőzését.

A Ferencváros gólkirállyal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, a KEK 1975-ös fináléjában és a Bajnokok Ligája 1995-ös csoportkörében szerepelt futballistákkal a soraiban érkezik Böhönyére, azaz a szurkolók többek közt találkozhatnak Keller Józseffel, Rab Tiborral, Fischer Pállal, Páling Zsolttal, Murai Sándorral, Józsi Györggyel, s persze másokkal is.

A ferencvárosi küldöttség kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő kiadványokkal már jóval a mérkőzés előtt megérkezik Böhönyére, így a szurkolóknak bőven lesz lehetőségük a népszerű játékosokkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére, amely a meccs után folytatódhat.

A hagyományoknak megfelelően, a Fradiban az utolsó percekben a szombati találkozón is pályára lép a vendéglátók közül egy – maguk közül kiválasztott – játékos, akit a zöldek ezzel a gesztussal tiszteletbeli csapattaggá avatnak. A szervezők szépszámú publikumra és remek hangulatra számítanak Böhönyén, a somogyi Fradi ünnepen.

Fradi.hu