A FradiMédia videója – Sigér Dávidot arról kérdezték, milyennek érzi a sorozat hivatalos labdáját.

Galéria: utazás @ FTC facebook

Felemelő hangulatban készültünk, az edzésen sem érzek a csapaton nyomást, nem is kell senkinek éreznie ezt. Óriási lehetőségként kell ezt felfogni, hogy ilyen körülmények között, ilyen színvonalon, ilyen ellenfelekkel szemben léphetünk pályára. Rögtön a kezdés sem mindennapi, hiszen Barcelonában vagyunk, egy topligás csapat ellen játszhatunk. Úgy kell megélni minden egyes pillanatot, hogy ez szenzációs, és nagyon hálásnak érezhetjük magunkat, hogy itt lehetünk – mondta Sigér Dávid.

Középpályásunk szerint azzal, hogy eljutottunk idáig, a fő célt már elértük, az az eufória, amit a csoportkörbe jutással elértünk, már lecsengett.

Inkább azt érzem, hogy már mindenkinek azon is jár az esze, hogy hogyan oldjuk meg ezt a kettős meccsterhelést, ezeket az európai meccseket pedig mindig csak önfeledten várhatjuk. Olyan, mintha ez lenne a hab a tortán, de azért természetesen nem úgy megyünk ki a pályára, hogy futballozgatunk, aztán majd lesz valami… Emelkedett, ünnepi hangulatban kell játszanunk, mert ez mindenképpen ilyen lesz.

Sigér Dávidot az új labdával kapcsolatban is kérdeztük, az UEFA Europa League versenysorozat számára ugyanis a Molten biztosítja a labdát, amellyel az előző napok edzésein már megismerkedhettek játékosaink.

Az első labdaérintéseket követően, és miután beszélgettünk a többiekkel, azt mondom, jónak tűnik. Őszintén megmondom, korábban sosem játszottam ezzel a márkával, de elsőre azt mondom, semmi probléma nem lesz vele.

Fradi.hu