Nagy a fölényünk a fogadóirodáknál, de más okokból is bizakodhatunk.

A Fradi.hu összegyűjtötte, hogy történetünk során mindig továbbmentünk (6/6), ha az első meccsen, idegenben nem kaptunk gólt.

A Süduva 27 nemzetközi párharcából egyszer, még 2007-ben, a félamatőr észak-ír Dungannon Swifts ellen jutott tovább úgy, hogy az első meccs után nem volt előnyben: 1-0-ás idegenbeli vereség után 4-0-ra nyertek Marijampoléban. És sosem jutott tovább idegenben, ha nem volt előnyben az első meccs után.

A holland Bert Kassies remek statisztikai oldala, a kassiesA korábban egy 30 évet felölelő időszakra vizsgálta meg az UEFA nemzetközi sorozatainak oda- és visszavágós párharcait abból a szempontból, hogy az odavágó eredménye után ki jutott tovább: 429 mérkőzés végződött 0-0-ra, ezután 288-szor a visszavágó házigazdája jutott tovább, ez 67%.

A fogadóirodák szerint a Fradi csütörtöki győzelmének az esélye 1.36-1.47, a döntetlené 4-4.5, míg a vendégsikeré 7.5-8. A továbbjutásra négy angol irodánál lehet fogadni, háromnál (Skybet, betfair, Paddypower) a továbbjutásunk oddsa 1.25, egynél (betway) 1.33, míg a Süduva sikerére 3.25-3.75-szeres pénzt fizetnek.

Egy szó mint száz, nincs olyan jel, ami ellenünk szólna – tudjuk is, hogy jobbak vagyunk, telt ház előtt sikerülnie kell a továbbjutásnak!