Két jelenlegi és egy jövőbeli fradista négyszer vette be ellenfelünk kapuját. Csiki Anna és Mosdóczi Evelin egy-egy találatot szerzett, míg a nyáron zöld-fehérbe öltöző Vágó Fanni duplázott.

Női labdarúgás, Női labdarúgás napja, felkészülési találkozó
Magyarország 6-1 (1-0) Ciprus

Samu Anna – Mosdóczi Evelin (Tóth Barbara, 76.), Turányi Lilla, Szabó Viktória, Csiki Anna – Csiszár Henrietta (Pinczi Anita, 62.), Rácz Zsófia (Tóth Alexandra, 76.), Zeller Dóra (Csányi Diána, 80.) – Kocsán Petra (Fenyvesi Evelin, 45.), Zágor Bernadett (Pusztai Sára, 45.), Vágó Fanni

Beszámoló: Fradi.hu, MLSZ

Markó Edina

Mindenki különböző állapotban érkezett a válogatottba, ez meglátszott az első félidőben, nehezen indult be a gépezet. Másrészt az ellenfél is máshogy játszott, mint amire készültünk, masszívan védekeztek és próbáltak ebből megindulni. A mérkőzés nagy pozitívuma, hogy pontrúgásokból eredményesek tudtunk lenni. Aztán jöttek az akciógólok is, nagyon szép támadásokat vezettünk. Évek óta tart a fiatalok beépítése a csapatba, most sem okoztak csalódást. Pusztai Sára fantasztikusan szállt be a mérkőzésbe. Reméljük, hogy az ő fejlődésük még előrébb fogja vinni a csapatot.

Az MLSZ Női Labdarúgás Bizottságának elnöke, Török Gábor Berkesi Judittal beszélgetett: