2006-ban vagy később született játékosokat vár a szakosztály a Népligetbe.

A klub eltökélt célja, hogy nemcsak Budapest, hanem az egész ország legkiemelkedőbb utánpótlásbázisa legyen, ezért vár minden, 2006-ban vagy később született fiút, aki szeretne a Ferencvárosban kézilabdázni. A 16 órakor kezdődő kiválasztáson az ország egyik legjobb utánpótlás edzői karának minden tagja részt vesz, így többek között Kiss György, Kende Péter, Bari-Nagy Lajos, Elek Ábel, Zentai Gábor, Márkus Béla és Mórocz Zsolt is felméri a gyerekek képességeit.

A Ferencváros utánpótlás fiú csapatai a bajnokságokban kiemelkedően szerepelnek, a legutóbbi szezonban több bajnoki címet is nyertek, és a különböző korosztályos válogatottakba számtalan játékost adnak. Továbbá a felnőtt NB I-ben tavaly és az idén messze a Fradiban mutatkozott be a legtöbb magyar játékos, konkrétan tizennégy kézilabdázó a Ferencváros mezében léphetett pályára először a felnőtt első osztályú bajnokságban. A legtehetségesebb játékosok a felnőtt csapattal edzhetnek együtt, és már tizenévesen hosszútávú, profi szerződést kapnak, ezzel is jelezve, hogy a fiatal magyar kézilabdázókra épít a klub.

A felnőtt játékosok a különböző korosztály edzésein egyéni képzéseket tartanak, így akár Schuch Timuzsintól is tanulhatnak a gyerekek. Mindezt kiváló körülmények között, a felújított népligeti edzőkomplexumban, amely Magyarország egyik legkorszerűbb sporttelepe.

A kiválasztásra jelentkezni az utánpótlás- és szakágvezetőnél, Király Sándornál lehet a sandor.kiraly@fradi.hu e-mail címen.

A kiválasztás ideje: június 12., szerda, 16.00

A kiválasztás helye: Elek Gyula Aréna (Budapest, Kismartoni út 4.)

Fradi.hu