Kökény Bea fia, a 16 esztendős Imre Bence nyolc gólt szerzett, a legszebbet meg is mutatjuk.

Férfi kézilabda, NBI, 20. forduló
Ferencváros 41–31 (24-9) Vecsési SE
Gólok: Ancsin 8, Imre 8, Holdosi 4, Orjonikidze 4, Prainer 4, Debreczeni 3, Lukács 3, Pálos 3, Kovacsics 2, Pordán 2

Imre Bence további góljait ide kattintva nézheted meg.

Több ismerős arc is akadt ellenfelünknél, hiszen Benmiloud és Marczinkó tavaly zöld-fehérben küzdött az NBI-es tagság megőrzéséért, Simányi és Takó pedig korábban volt csapatunk játékosa, taps is fogadta őket a bemutatásnál. A vendégek nagyjából nyolc percig tudták tartani magukat – elsősorban a kapusuknak, Kránitznak köszönhetően -, 4-4 után viszont komoly sorozatot futottunk, tíz perc alatt 14-5-re módosult az eredmény, ezen idő alatt kétszer is időt kellett kérnie a vecsési edzőnek. Itt mutatkozott meg az is, miért állnak pont nélkül a tabellán, a visszarendeződésük gyakorlatilag nem létezett, így egy-egy rossz lövés, rossz passz után zavartalanul mehettek játékosaink a kapura, félidőre gyakorlatilag el is dőlt a bajnoki pontok sorsa. Hogy mennyire, azt a szünet is mutatta, még hét perc volt hátra a negyedórás pihenőből, de úgy döntöttek a felek, hogy előbb kezdődhet a második félidő, így hamarabb érhet haza mindenki. A folytatásban a mi védekezésünk is felpuhult, ennek köszönhetően sok gólt szerzett a Vecsés, de ez már nem osztott, nem szorzott semmit.

Imre Bence

Nehezen aludtam, alapból egy izgulós típus vagyok, de úgy érzem, sikerült legyőznöm a félelmeimet, jó volt, élveztem a játékot. Sok könnyű gólt szereztünk az első félidőben, hiszen remek volt a védekezés és a kapusteljesítmény. A második félidőben kicsit elfáradtunk, így a Vecsés sok gyors gólt tudott lőni, 22-szer találtak be, ami nagyon sok, ezen javítanunk kell.

Horváth Attila

Az első félidőben a teljesítményünk szenzációs volt, várható volt, hogy ezt hatvan percen keresztül nem tudjuk tartani. A folytatásban a védekezésünk nehezen állt össze, így ifjúsági korú cserekapusunknak nem tudtunk kellően segíteni. Ez kötelező győzelem volt a mezőkövesdi kudarc után.