Dibusz, Haratin és Heister mellett Kovácsikot és Juhászt kérdezték a tegnapi kupameccs után.

Igor Haratin

Mi irányítottunk végig a találkozón, de nem sikerült elegendő helyzetet kialakítanunk. A Vidinek a góljain kívül nem volt lehetősége, de nem szabad megengednünk, hogy rögzített szituációkban legyőzzenek minket, ugyanis mindkét gólunkat így kaptuk. Meg kell néznünk, hol vétettünk hibákat és ezeket ki kell elemeznünk. Nincsen semmi sem veszve, el kell kerülnünk ezeket a hibákat, így kiharcolhatjuk a továbbjutást. Viszont előtte még van egy bajnokink a Haladás ellen, fontos lenne, hogy győzelemmel vonuljunk a válogatott szünetre.

Marcel Heister

Az eredménynek természetesen nem örülünk, de még csak a párharc felénél tartunk, úgyhogy készülhetünk a visszavágóra. Bízom a csapatban!

Juhász Roland

Megvalósítottuk, amit szerettünk volna, igaz, nem ennyire defenzívre terveztük a napot. A pontrúgásokból nagyon készültünk, eredményre vezetett. Szervezetten, okosan és taktikusan futballoztunk, lehet nem a legszebb mérkőzésünk volt, de néha nem az a fontos, hogy szépen, hanem az, hogy eredményesen játsszunk. Hazai pályán is győzelemre kell majd játszani. Hiba lenne, hogy megnyugodva várnánk, hogy majd ők jönnek. Már bebizonyítottuk, hogy otthon is meg tudjuk verni a Ferencvárost. Küzdeni tudásból ma jelesre vizsgáztunk, az olyan mérkőzéseken, mint a mai, erre van szükség.

DigiSport, Fradi.hu, NS, Videoton nyomán.