Mi is…

A hónapokig sérüléssel bajlódó Simon Krisztián elmondta, ilyen visszatérésről álmodott.

Nyilván minden játékos arról álmodik, hogy így térjen vissza. Nagyon-nagyon boldog vagyok. Néztem azért az eredményjelzőt is, hogy hányadik percben járunk, nem sok időm maradt, de szerencsére jókor voltam jó helyen, és sikerült bepaskolnom a labdát.

Nagyon nehéz időszak van mögöttem, de megérte szenvedni mindennap a konditeremben, utána meg kint a pályán. Most valamit visszakaptam az élettől. Nehéz az érzelmekről beszélni, de meg is könnyeztem a gólomat. Fantasztikus érzés volt.

2015-ben sikerült legutóbb legyőznie az Újpestnek a Ferencvárost, Nagy Dániel elárulta, hogy ő miben látja ennek az okát, valamint kitért a szurkolókra és a derbi hangulatára is.

Szerintem mindig ki-ki meccset játszunk, apró hibák döntenek. Úgy gondolom, mindig ott vagyunk, hogy megverhetnénk a Fradit, de a ferencvárosiak valahogy eddig mindig túljártak rajtunk. Ez egy út, amin szeretnénk változtatni, hiszen már jó lenne nyerni ellenük, remélhetőleg legközelebb idegenben sikerül.

Azt kell, hogy mondjam, talán még többet is kaptunk, mint amire számítottunk. Fantasztikus volt a hangulat, nagyon jó érzés ennyi szurkoló előtt játszani, akik így nyomnak minket előre.

A Mol Vidi FC botlása miatt a Ferencváros előnye újabb egy ponttal nőtt az aranyéremért zajló versenyben. Dibusz Dénes szerint azonban győzelem esetén is korai lett volna még a bajnoki címről beszélni.

Most kilenc ponttal vezetjük a bajnokságot, azt gondolom, ha megnyertük volna az Újpest elleni meccset, akkor is korai lett volna bármit kijelenteni. Sok mérkőzés van még hátra. Nekünk is nagyon nehéz minden alkalommal begyűjteni a három pontot, és mint látjuk, a Vidinek sem megy ez könnyen. Bízom benne, hogy tovább tudjuk növelni az előnyünket, és akkor nyugodtabban tudunk belemenni a következő mérkőzésekbe.

forrás: nso.hu