A 7:1-es fölény a kaput eltaláló lövésekben nem győzte meg a Honvéd debütánsát.

A mester már hét közben jelezte, úgy készüljek, hogy valószínűleg a kezdőcsapatban kapok helyet — kezdte a 18 esztendős játékos. – Akár azt is mondhatjuk, hogy ez volt az első mérkőzésem, hiszen a Videoton ellen májusban csak két percet töltöttem a pályán. Nem sikerült rosszul a meccs, pariban voltunk a Ferencvárossal. Ugyanúgy megvoltak a lehetőségeink, mint a hazaiaknak, végül egy szerencsés gól döntött a javukra.

Szendrei Norbert hozzátette, noha izgulós típus, ezúttal teljesen nyugodtnak érezte magát, ami talán annak is volt köszönhető, hogy tudta előre, szerepet kap a rangadón. A fiatal középpályás a 65. percig volt a pályán, akkor Banó-Szabó Bence váltotta.

A 60. perc tájékán begörcsöltem, és úgy gondoltam szólok a mesternek nem akartam kárára lenni a csapatnak – mondta a cseréje kapcsán Szendrei Norbert. – A meccs elején mi kezdeményeztünk, megvoltak a helyzeteink, de azokat nem sikerült kihasználni. A félidő végén és szünet után nyomás alá helyezett minket a Fradi. A második félidő elején megint volt egy ziccerünk a Gazdag Dani részéről, amit sajnos nem sikerült gólra váltani. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

forrás: honvedfc.hu