Józsiék hetet lőttek soros ellenfelüknek a bajnokságban.

Ismét remekelt öregfiúk csapatunk a bajnokságban. Igaz, a mieink az első félidőben „csak” egy gólt szereztek: Józsi ugratta ki Bubcsót, aki beadott, Szenes pedig érkezett, és a kapuba talált.

A második játékrészben aztán sorban rúgtuk a szebbnél szebb gólokat. A második találat előtt ismét Józsi tálalt Bubcsóhoz, aki most egymaga fejezte be az akciót, és éles szögből, pazarul bökött a kapus felett a hálóba. Ezután Józsi 17 méteres átlövésével lett 3-0 az állás.

Bár a Kelen SC ekkor egy lecsúszott beadásból a kapuba hullott labdával szépített, hamar sikerült eredményesnek lennünk nekünk is. Lengyel előbb egy oldalszabadrúgásból tréfálta meg a kapust, és beadás helyett jobbról a bal kapufa mellé lőtt, majd Lengyel következő szabadrúgását már Józsi csúsztatta a kapuba (5-1).

Ezután Ebedli lőtt fantasztikus gólt, élesen a bal alsóba, a végén pedig egy Józsi, Lengyel, Jordáki összjáték után utóbbi helyezett a kapuba (7-1). A vége 7-1 lett, csapatunk pedig vezeti az öregfiúk bajnokságot.

Agresszív ellenfelünket parádés gólokkal sikerült fokozatosan lecsendesítenünk – értékelt röviden Dzsurják József vezetőedző.

Öregfiúk bajnokság
FTC-Kelen SC (1-0) 7-1
FTC: Nagy G. – Ebedli, Szeiler (Tóth R.), Balog, Fehér – Lazic, Józsi – Holló, Szenes (Lengyel), Bubcsó (Rázsó) – Palásthy (Jordáki)
G.: Józsi (2), Szenes, Bubcsó, Lengyel, Ebedli, Jordáki

Fradi.hu