Légiósaink góljaival húztuk be a kötelező három pontot a Kanadai Magyar Hokiklub elleni Erste Liga mérkőzésen.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 7. forduló
Hokiklub Budapest 1-5 Ferencváros
Harmadok: 0-3, 0-2, 1-0
Gólok: Switzer (Walls), Walls (L. Fitzgerald, Hegyi), Switzer (Walls), L. Fitzgerald (+1, Rantanen), Switzer (L. Fitzgerald, Walls)

Pleszkán (Arany)
Rantanen, Boros – Pavuk, Nagy, Tóth A.
Hegyi, Sarcia – Walls, Switzer, L. Fitzgerald
Karmeniemi, Jászai – Farkas, Tóth Ri., Tóth G.
Hardi – Roczanov, Tóth Re., Rafaj

Késéssel indult a tegnapi jégkorong találkozó, több okból is: a bemelegítés végén a KHM-s fiatalok egyike kilőtte a kapu mögötti plexit, valamint a mentősök sem érkeztek meg időben. Így a 20 órára kiírt találkozó körülbelül fél kilenckor kezdődhetett el. Sok szót nem érdemes pazarolni rá, kis túlzással talán egy egymás közötti edzés is többet ért volna csapatunk számára. Az elejétől látható volt, hogy nem igazán tudtuk komolyan venni a játékot, sok szituációban túljátszottuk magunkat, de még ennek ellenére is könnyedén szereztünk magabiztos előnyt. Egy kis bosszúság akadt, nem sikerült a jól védő Pleszkánnak a shut-out. A kemény sorozat után most kicsit fújhatnak a fiúk, pénteken pedig újabb megnyerendő mérkőzés következik, a Vasas otthonába látogatunk.

Fodor Szabolcs

Szerettük volna a saját játékunkat játszani végig, ez negyven percig nagyjából sikerült, nehéz az ilyen meccseken, mivel egy igen komoly sorozatból jöttünk, sorban jöttek a kemény ellenfelek. Most viszont papíron mi voltunk az esélyesebbek, próbáltunk úgy hokizni, hogy ez a jégen is látszódjon és be tudjuk húzni a három pontot. Az UTE elleni győzelem és 5-0-ás vezetés után, bármennyi is szeretnénk, nehéz fenntartani a koncentrációt, ez most is bebizonyosodott. Amiért jöttünk, azt elvittük, a három pontot. A szezonban eddig minden mérkőzésünkön sikerült pontot szereznünk, úgy gondolom, hogy ezzel elégedettek lehetünk.