Clubunk kapusa már nagyon várja az Európa-bajnokság rajtját.

Vogel Soma

Sajnos számomra nem úgy indult a felkészülés, ahogy elterveztem, egy kisebb sérülés miatt rögtön az elején kiestem másfél-két hétre, melyből nehéz volt visszakapaszkodni abba az állapotba, melyre az Európa-bajnokságon szükség lehet. Napról napra változik, de egyre jobb, sőt, sokkal jobb formában érzem magam, ráadásul most már csak gyorsító, pörgető edzéseink vannak, melyek segítenek, hogy meccsben legyünk. Készen állok!

Sikerült mindent véghez vinnünk, melyet a kapitány és mi elterveztünk. Csiszolni és tökéletesíteni természetesen még menet közben is lehet, de az, hogy hogyan sikerült a felkészülésünk, a meccseken derül ki és az eredmények tükrözik majd vissza. A felkészülési mérkőzéseink hasznosak voltak, játsszunk bárkivel is, ezek az összecsapások mindig jók arra, hogy felvegyük a tétmérkőzések és a nehéz meccsek ritmusát. Kiváló alkalom volt erre a tegnapi, horvátországi kiruccanásunk is, hiszen a világ egyik legjobb csapatával játszottunk, a regnáló világbajnokkal. Az ilyen találkozók kellenek ahhoz, hogy olyan hozzáállással és tűzzel érkezzünk Barcelonába, az Európa-bajnokságra, mellyel végig tudjuk vinni a kontinensbajnokságot és elérhetjük a céljainkat. A meglepetés benne van a csapatban, és ezt a minap Zágrábban igazoltuk is. Nem szeretek előre jósolgatni, inkább annak vagyok a híve, hogy mindig a soron következő meccset kell megnyerni – most is ez a cél, és szeretnénk minél tovább menetelni!

Már mindannyian nagyon várjuk az utazást és a rajtot. Ez lesz az első felnőtt világversenyem, izgulok, de leginkább kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni és milyen lesz, teljesen ismeretlen terep számomra. Viktortól és Csabától egyaránt sok tanácsot kapok, és ha kérdezek is, készségesen válaszolnak, és szívesen segítenek.

MVLSZ