És sajnos természetesen azoknak is, akiknek a szezonbelépője a C1-be szól.

Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága (FVB) a Ferencváros szektorbezárásával kapcsolatos fellebbezéséről hozott határozatának megfelelően, az NB I első fordulójában, a július 22-i, DVTK elleni mérkőzésen a B1, B2, B3 és C1 szektorokat nem lehet megnyitni a Groupama Arénában.

Az A-típusú szurkolói kártyával rendelkező, B1, B2, B3, vagy C1 szektorokba szóló bérlettel rendelkező bérlettulajdonosok számára automatikusan a D3 szektorban biztosítunk helyet a mérkőzésen. A helyek elfoglalása a B-szektorbeli rendhez hasonlóan az érkezés sorrendjében történik.

Amennyiben A-kártyás szurkolóink másik szektorba váltanának jegyet a mérkőzésre, az árkülönbözet kifizetésével ezt is megtehetik. Ha nem szeretnék más helyről megnézni a mérkőzést, akkor a belépő bérletértéken számított árát a jegypénztárban a meccs kezdetéig visszatérítjük.

A B-típusú kártyával rendelkező bérleteseinknek a belépő bérletértéken számított árát a jegypénztárban a meccs kezdetéig visszatérítjük.

A visszatérítés menete:

a. Online bérletvásárlás esetén a jegypénztár email címére (jegypenztar@fradi.hu) küldött üzenetben kell visszatérítési szándékukat jelezni kártyaszámmal, amelyre a bérletet vásárolták, valamint a visszautaláshoz szükséges adatokat. Így bankszámlaszámot, a bank nevét, a számlatulajdonos nevét.
b. Személyesen a jegypénztárban vásárolt bérlet esetén, az eredeti pénztárgépblokk bemutatásával tudják a visszatérítést igénybe venni.

Megértésüket köszönjük!

Ferencvárosi Torna Club