A magyar válogatott ikszelt Fehéroroszország ellen.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés
Fehéroroszország 1-1 (1-1) Magyarország
Fradista gól: Varga

Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Vinícius Paulo, Kádár Tamás, Szabó János – Elek Ákos (Pátkai Máté, 70.), Nagy Ádám (Vadócz Krisztián, a szünetben) – Varga Roland, Kleinheisler László (Varga József, 78.), Dzsudzsák Balázs (Sallai Roland, 65.) – Szalai Ádám (Böde Dániel, 65.)

Beszámoló: Fradi.hu, MLSZ

Georges Leekens

Bosszantó, hogy ismét egy pontrúgás után kaptunk gólt, látszik, hogy a védekezésen tovább kell dolgoznunk. Annak viszont örülök, hogy amikor hátrányba kerültünk, nem lehajtott fejeket láttam, hanem a csapat megrázta magát,és rögtön egyenlített. Összességében nem vagyok elégedetlen, fontos volt, hogy eredményesek tudjunk lenni, különösen azok után, hogy hátrányba kerültünk. A védelmünk jól teljesített, különösen Gulácsi. Ki kell elemeznünk a hibákat, de máris az előttünk álló, Ausztrália elleni meccsre kell koncentrálnunk.

Varga Roland

Örülök a gólomnak, mert már rég voltam eredményes a válogatottban. A nemzeti csapatban mindig különleges érzés betalálni. Külön öröm, hogy egy begyakorolt szituációból született a találat, remek labdát kaptam Dzsudzsák Balázstól, a fejes pedig jól sikerült. Volt néhány problémánk, a következő napokban ezeknek a kijavításán fogunk dolgozni, hogy Ausztrália ellen ezek már ne forduljanak elő.