Női kézilabda csapatunk játékosai nyilatkoztak a hétvégi Magyar Kupa négyesdöntőről.

Idén a 13-as szám szerencsét hozhat a két zöld-fehér csapat valamelyikének, hiszen eddig mindketten tizenkét alkalommal hódították el a kupát.

A Ferencváros játékosai nagy várakozással és reményekkel várják az összecsapást, amely számukra a döntővel ér fel.

Nagyon érdekes mérkőzés lesz, tudjuk, hogy most nagyon sok hiányzója van a Győrnek, de ez egy csapatból plusz energiákat hozhat ki. Nagyon szeretnénk nyerni, ez mindig egy speciális meccs, egy semleges környezetben. Száz százalékot, vagy többet kell nyújtanunk, hogy a szombati meccset megnyerjük, Aztán van még egy vasárnapi meccs is” – mondta Szucsánszki Zita, a ferencvárosiak klasszisa.

Nyilván úgy megyünk oda, hogy nyerni szeretnénk, és döntőt játszani, megnyerni a Magyar Kupát. Szívünket, lelkünket ki fogjuk tenni, hogy nyerni tudjunk, száz százalékot kell nyújtanunk támadásban és védekezésben egyaránt. Szerintem mindenki tudja, hogy a Győr a világ legjobb csapata, tudjuk, hogy melyik játékos miben erős. Próbálunk felkészülni és kihasználni a gyengeségeiket” – vázolta reményeit Hornyák Dóra.

Mindenki ismeri a győri csapatot, hogy milyen játékosokból áll, nagyon sok erősségük van, minden terén a játéknak, úgyhogy mindenre fel kell készülni. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, remélem, hogy a végén fog eldőlni, és örülhetünk a végén” – mondta Kovacsics Anikó, aki korábban megfordult a Győr csapatában.

M4 Sport