Érezhető büszkeséggel számol be új centerünk szerb klubja, az FK Vozdovac Georgijevity Fradiba szerződéséről.

Dejan Georgijevity, a Vozdovac legjobb gólszerzője lett Magyarország legsikeresebb és leghíresebb klubjának legújabb tagja.” – írja a klub weboldala, amely bemutatja történetünket, megemlíti a “csodálatos Groupama Arénát” és a kétmillió szurkolónkat. Kiemeli a nemzetközi kupasikereinket a hatvanas-hetvenes évekből, majd így folytatja.

A Vozdovac megmutatta, hogy igazi futballkörnyezet, ősszel a stadion tele volt Európa nagy klubjainak megfigyelőivel. A klubok szerte Európában Vozdovacból erősítettek: Ivikovity a Mariborban, Drazity a Mechelenben, Stojanovity a Kotrijkban, Marusity a Lazioban játszik, Szikimity bajnok lett a Zvezdával. Goran Grkinity sportigazgató joggal büszke erre: “Szasa Ivkovity Mariborba szerződése után újabb remek átigazolásról állapodtunk meg. Sikeres orvosi vizsgálat után Dejan Georgijevity aláírta három és fél éves szerződését a Ferencvárossal. Sok ajánlatunk volt Dejanért, Spanyolországból, Portugáliából és Lengyelországból, de tiszteletben tartottuk Dejan vágyát, hogy a népszerű Fradiba igazolhasson és a legjobb ajánlatot fogadtuk el Georgijevityért. Ez egy újabb példa arra, hogy mennek a dolgok Vozdovacban, mert a játékosaink nagy európai klubokban folytathatják.

Dejan így nyilatkozott volt klubjának: “Nagy megtiszteltetés és boldogság, hogy egy nagy európai klubhoz igazolhattam. Tudtam, hogy a Ferencváros a legjobb klub Magyarországon és az egyik legnagyobb Európa ezen vidékén. Boldog vagyok, hogy a Ferencvárosba igazolhattam! Szeretném megköszönni a Vozdovac elnökének, sportigazgatójának, minden volt edzőmnek és a – most már volt – csapattársaimnak is ezt.