Norbi szerezte az első találatot az EB-selejtezőn, amit megnyert az U19-es válogatott és bejutott az elitkörbe. Csonka Andris nem lépett pályára.

Labdarúgás, U19, EB-selejtező
Málta 1-5 (1-1) Magyarország

Varga Ádám – Bolla Bendegúz (Krebsz Máté, 84.), Mocsi Attila, Csóka Dániel, Banó-Szabó Bence – Lustyik Levente (Kiss Bence, 80.), Schafer András – Szerető Krisztofer (Torvund Alexander, 46.), Bencze Márk, Bévárdi Zsombor – Kundrák Norbert

Beszámoló: MLSZ

Marcus Jahn

Kissé idegesek voltunk az első félidőben, ez elsősorban a helyzetkihasználáson látszott, mert hiába dolgoztunk ki rengeteg lehetőséget, csak egy gólt szereztünk, és egy szerencsétlen öngólt követően döntetlen volt a félidő. A második játékrészben feljavult a helyzetkihasználásunk, és végül megérdemelt győzelmet arattunk. A lefújás után óriási érzelmi mélységeket és magasságokat is megéltünk, hiszen előbb úgy tűnt, hiábavaló volt a győzelmünk, aztán kiderült, hogy a hollandok az utolsó pillanatban egyenlítettek Szlovénia ellen. Az egész hetes teljesítményünk alapján megérdemelt volt a továbbjutásunk, végig kitűnően dolgoztak a játékosok, gratulálok nekik és a stáb tagjainak is a nagyszerű munkához.