Nyilatkozatok, videós anyagok a tegnapi bemutatóról.

Galéria: buszbemutató @ FTC facebook

Gera Zoltán

Maximálisan megfelel a kényelmi elvárásoknak, nagyon komfortos a busz. Emellett nagyon szép is, minden rendben van vele. A körülmények adottak: a szállások, az utazás, teljesen ki vagyunk szolgálva.

Varga Roland

Szép busz, nagyon kényelmes. Kipróbáltuk, kényelmesebb és tágasabb az eddigieknél, nagyon örülünk neki! Nem volt még alkalmunk arra, hogy hazafelé rögtön vissza tudjuk nézni az adott mérkőzést. Ez valamikor jó, valamikor kevésbé, majd a stáb eldönti, hogyan fogja használni. Az biztos, hogy a buszra nem foghatunk semmit.

Thomas Doll

Nagyszerű, modern busz, amire mindenki büszke lehet, ha ilyennel megjelenik. A csapat is látja, hogy az egyesület folyamatosan próbál javítani a körülményeken, hiszen három évvel a kiváló stadion átadása után most egy ilyen buszt is kaptunk.

Orosz Pál

Ha egy ilyen stadionban játszhat a csapat, akkor illik mellé egy ilyen busz is. Eddig is jókkal jártunk, de ez egy teljesen más kategória, hiszen saját, Ferencváros-busszal érkezhetünk bárhova és a játékosok is úgy szállnak le, hogy, igen, megérkezett a Ferencváros. Ez vizuálisan is érzékelhető lesz, és nem véletlen, hogy a világ legnagyobb klubjai is letették a voksukat az MAN mellett. Szerintem nagyon sokat hozzá fog adni az életünkhöz.

Origo