Holnap már ebben is játszunk minden valószínűség szerint.

Új mezt kapott a Ferencváros NB I-es labdarúgó-csapata. A 2017/18-as és a 2018/19-es idényben sötétzöld-fehér, vízszintes csíkozású mez lesz a Fradi hazai szerelése.

A vízszintes csíkozással szurkolóinknak kedveskedtünk, akik régóta kértek egy újabb ilyen dizájnt. Utoljára az 1994/95-ös szezonban játszott hasonló szerelésben az FTC.

Az idei mez a korábbi klasszikus stílus újraértelmezése. A felsőn vízszintesen végigfutó csíkok szimbolikusan a Budapestre oly jellemző hidakra utalnak. A kerek kivágású nyakrész, az ujjak és a vállrész szintén sötétzöld színt kaptak.

Az új zöld-fehér mezt aranyszínű részletek teszik teljessé, amelyek Albert Flórián Aranylabdájának 50. évfordulójára utalnak. Az aranyszínű díszítés a mezhez tartozó sötétzöld nadrágon is végigfut, kiemelve a játékosok mozgását, testük alakját.

Az új mezek már kaphatóak a Fradi Shopban és annak webshopos felületén is. Az eredeti mez ára 34 990 forint, míg a replika mezt 15 490 forintért lehet megvásárolni. Szurkolói kártyával rendelkező drukkereink 5%, míg bérleteseink 15% kedvezményt kapnak az eredeti mez árából.

Különleges bérletes akciónk keretében július végéig a 2017/18-as idényre érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink a replika mezt az eredeti árnál 30%-kal olcsóbban vehetik meg! Egy bérlettel egy darab kedvezményes replika mez vásárolható.

Labdarúgó-csapatunk már a csütörtöki, Midtjylland elleni mérkőzésen is az új mezt viselik. Az Európa Liga-selejtező jegyinformációit ITT találja.

(fradi.hu)