Tobak Csabi és csapata nagyjából ezer főt fogadott, még az esti tizenegy órás stadiontúra is ötven fős volt.

Galéria: Múzeumok Éjszakája, Éjjeli stadiontúra, dr. Springer Ferenc íróasztala @ FTC facebook

Nagyon jól sikerült a rendezvény. Meglepődtem a látogatók nagy számán, hiszen egy nagyon meleg napon a vízpart helyett a Fradi Múzeumot választották. Tizenkét órán keresztül folyamatosan érkeztek az emberek, méghozzá nagyon sokan. Pontos adatok még nincsenek, de szabad szemmel látható volt, hogy megközelítőleg 500 és 600 között voltak, akik nálunk vásárolták meg a karszalagjukat, valamint 300-400-an, akik nem nálunk vették meg. Ez körülbelül 1000 főt jelent, ami nagyon szép szám, és sokkal több, mint a tavalyi – mondta Tobak Csaba, a Fradi Múzeum vezetője.

A látogatók számos színes programon vehettek részt, többek közt leülhettek és fotókat készíthettek az FTC alapító elnökének, dr. Springer Ferencnek az íróasztalánál is.

Nagyon szerették a látogatók a már megszokottnak mondható dolgokat is, mint például az asztali focit – folytatta Tobak Csaba. – A legnépszerűbb program talán Bánki Dodi túrái voltak, úgy gondolom, a sztárjátékosok által vezetett túrák nagyon vonzóak az emberek számára. Dr. Springer Ferenc asztala is sok embert csábított, valaki mindig volt ott, folyamatos használatban volt. Reggel 10-től este 10-ig több százan ülhettek le az íróasztalhoz. Az éjszakai stadiontúrák is sok embernek jelentettek szórakozást, még este 11 órakor is 50 fős csoportok indultak. Ez volt a harmadik rendezvényünk, és szép sikernek könyveljük el.

(fradi.hu)