Gergő a Magyar Kupa aranyéremmel a nyakában jelezte, hogy minden rendben – a hivatalos oldal beszélt is játékosunkkal.

Fotó: FTC facebook

– Kezdjük a legfontosabbal, hogy vagy?
– Köszönöm, jól vagyok, tiszta a tudatom, és bár kívülről talán úgy tűnt, végül az orrom sem tört el. A CT sem mutatott ki semmit. Az orvosok szerint azonban holnap estig bent kéne maradnom, vár rám még pár vizsgálat, de én már ma nagyon mennék haza.

– Ijesztő látvány volt, egy ország aggódott érted!
– Tudom, néztem a netet, de jöttek az sms-ek is. Itt szeretném megköszönni mindenkinek az aggódást. A Fradistáknak, és szó szerint mindenkinek, mert kaptam féltő hívást Haladás, Újpest, Vasas szurkolóktól egyaránt.

– A pályán pár játékos el is sírta magát, annyira rémisztőnek tűnt a helyzet.
– Még éjjel visszanéztem az egészet, valóban ijesztő volt. Láttam Remilit, Korcsmárt is sírni, meghatott az egész, ahogy a társaim is viselkedtek, ahogy nekem ajánlották a győzelmet. Jól esett, jól esik, tényleg köszönöm.

– Hibázott valaki az ütközésnél?
– Nem, ez benne van a futballban. Beni (a Vasas játékosa, Murka Benedek – a szerk.) írt nekem és szeretném, ha mindenki tudná, nem haragszom rá, nagyon maga alatt volt, de nem tehet róla.

– Mindenre emlékszel?
– Mindenre, tiszta maradt a tudatom. Emlékszem a mérkőzés előtti órákra is, de magára a szituációra is. Arra is, ahogy visznek le a pályáról.

– A feleséged nézte a meccset?
– Nézte. Szegény, ő is nagyon megijedt. Amint tudtam, azonnal beszéltem vele. Hogy mennyire magamnál voltam, az is mutatja, hogy lengyelül nyugtattam meg.

– Most már nyakadban az aranyérem, mosolyogsz, megnyugodhatunk, ugye?
– Igen, tényleg sokkal-sokkal jobban vagyok, győztünk, remélem, nemsokára ünnepelhetünk, nemsokára otthon lehetek a családommal.

Fradi.hu