Péter a jövőjéről is beszélt a sportnapilapnak.

Gratulálhatnánk, hogy fontos, négy kettes győzelmet ért el a Ferencváros II a Dabas otthonában, de van még jelentősége az eredménynek? A klub az idény után nem működteti tovább a harmadosztályú együttest.
Mindenképpen fontos volt a győzelem, hiszen szeretnénk a lehető legjobb helyezést elérni. Most a tizedik helyen állunk, és ha a jövő héten is nyerünk, szinte biztosra vehető, hogy nem esünk ki. Jó lenne a hetedik-nyolcadik helyen végezni, de a realitás inkább a kilencedik-tizedik pozíció.

A dunaújvárosi bajnoki után a szurkolóknak arról beszélt, valakik nem akarják, hogy az NB III-as csapat tovább működjön, míg néhány éve, amikor a Ferencváros II kiesett az NB III-ból, azt mondta, hogy nincs is szükség annak a csapatnak a fenntartására. Most másként látja a helyzetet?
Nem rémlik, hogy mondtam volna ilyet korábban… Szerintem igenis szükség volna erre a csapatra, mert az U19-es együttesből biztos, hogy nem vesznek oda senkit az NB I-es csapathoz, ez száz százalék. A véleményem tehát az, kell az átmenet, hogy a fiatalok játékban lehessenek, mielőtt beérnek, és szóba jöhessenek a felnőttcsapatnál. Én nem szüntettem volna meg az NB III-as együttest, de nem én döntök, a klub pedig ezt az utat választotta.

Tudni már valamit a jövőjéről? A minap a Borsnak nyilatkozva azt mondta, nem tudja, van-e jövője a klubnál, a Ferencváros sajtótájékoztatóján viszont Kubatov Gábor egyértelműen jelezte, önnek mindenképpen lesz helye az egyesületnél. Valótlanságot állított volna az elnök?
Nekem senki sem mondott még semmit. Nem kerestek, velem még nem tárgyaltak. Ami tény, hogy június harmincadikán lejár a szerződésem. És nem tudom, utána hogyan tovább.

Elhangzott már az is, hogy a Fradi partnercsapatánál, a Soroksárnál is juthatna önnek feladat. Ez kedvére való volna?
Erről korai még beszélni, mert nem kaptam ilyen ajánlatot, ráadásul a Soroksárnak van edzője, akinek még egy évig él a szerződése. Egyébként nekem is vannak ajánlataim, két-három menedzser is a segítségemre van.

NS