Klubunk játékosa, Csonka András az elitkörös selejtező három mérkőzéséből kettőt végigjátszott. Az Izrael elleni meccsen pedig a szintén Fradi-focista, Lipóth András váltotta.

Norvégia U17 0-1 (0-0) Magyarország U17

Ásványi Balázs – Kovács Krisztián, Bolla Gergő (Opavszky Balázs, 41.), Mocsi Attila, Majnovics Martin – Szoboszlai Dominik, Csonka András – Csoboth Kevin, Schön Szabolcs, Szerető Krisztofer (Szendrei Norbert, 71.) – Tímári Norman

Szélesi Zoltán

Gratulálok a csapatomnak és minden stábtagnak, a magyar férfi U17-es válogatott tizenegy év után kvalifikálta magát újra az Európa-bajnokságra. Az elmúlt másfél évben fokozatosan javult a csapat teljesítménye, pedig az ellenfelek is egyre keményebbek lettek. Örülök neki, hogy az elitkörben talán a norvégok ellen mutattuk a legjobb formánkat, és sikerült legyőzni az eddig veretlen ellenfelünk. Az pedig külön öröm, hogy mindkét győzelmünket a hajrába sikerült kiharcolnunk, miután fizikálisan bedaráltuk az oroszokat és a norvégokat is. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az út végére értünk volna, sőt most kezdődik csak igazán, szeretnénk minden területen előre lépni.

MLSZ

A győztes gól: