A Ferencváros legendája azt is elmondta, hogy miben kell fejlődni és mi az amiben maximálisan elégedett, no és folytatódott a tehénlegelő-gate is.

Egyetértek Thomas Dollal – mondta el a lefújás után a győztes gólt jegyző játékos, Gera Zoltán. – Egész héten hallottuk, hogy a pálya talaja nem annyira jó, s bizony már a bemelegítésnél megtapasztaltuk, hogy vannak problémák a pálya minőségével. Sajnos eléggé döcögött, pattogott a gyep; ez talán kívülről annyira nem is volt látványos. Nehéz volt rajta játszani, éppen ezért célfutballt játszottunk. A legfontosabb, hogy győzni tudtunk – közölte a válogatott labdarúgó.

Gera döntőnek bizonyuló találata a 35. perc történése volt, a tizenhatos vonalánál elvégzett szabadrúgás után pattant meg a játékszer egy hazai játékoson.

Az volt a célom, hogy eltaláljam a kaput. Valószínűleg Balajcza Szabolcs védte volna a lövést, ha nem vált irányt a labda, ám szerencsés voltam, hiszen az megpattant valamelyik újpesti védőn” – emlékezett vissza a gólszerző, aki a győzelem ellenére is tudja, hogy a sorozatban negyedik mérkőzésén kapott gól nélkül záró csapatának még fejlődni kell.

Védekezésben nagyon masszívak vagyunk, tökéletesen végrehajtjuk, amit Thomas Doll kér tőlünk. Ellenben a támadójátékunkon mindenképpen szeretnénk javítani, s biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendő mérkőzéseken fogunk is.

A Ferencváros legközelebb szombaton lép pályára az NB I-ben. A zöldek akkor a Haladást fogadják.

forrás: nb1.hu