A ferencvárosi televízió által többször is bemutatott akrobatikus torna szakosztály sportolói remekül szerepeltek a hétvégi versenyen. Gratulálunk!

Látványos bemutatókban volt része a kilátogató közönségnek, több korosztály statikus és dinamikus gyakorlatait élvezhette a nagyérdemű, a legidősebbek pedig a harmadik típusú bemutatóval is előálltak, a kombinált gyakorlattal. A 13-19 évesek között az FTC vegyespárosa Szombauer Kristóf és Kálmán Eszter, míg a női hármasban a 12-18 évesek között az Európa-bajnokságot megjárt Sebestyén Liliána, Horváth Elizabet és Dienes Kinga remekelt. Egy-egy bemutató, egy-egy történetet is elmesélt, hol vicces, hol romantikus koreográfiákkal.

13-19 korosztály, vegyespáros:
1. Szombauer Kristóf – Kálmán Eszter FTC 76,23 pont

12-18 korosztály, női hármas:
1. Sebestyén Liliána – Horváth Elizabet – Dienes Kinga FTC 74,5

Újonc, férfi páros:
1. Varga Bátor Botond – Varga Kardos Kolos FTC 11,6

Gyermek, női hármas:
1.Kiss Nanett – Dimeth Nikolett – Ródé Lilla FTC 10,95
Molnár Jázmin – Fekete Fanni – Tóth Anna SZPA FC 10,95

Vincze Gábor, szakági elnök, akrobatikus torna

Egy nagyon jó színvonalú és hangulatú versenynapon vagyunk túl, amely bizakodásra adhat okot a jövő évben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon való kiváló szerepléshez. Külön öröm, hogy a versenyre kilátogató nézők megnézhették a női és férfi szertornászok bemutatóját is. Nagy jelentősége van, hogy az akrobatikus tornászok együtt szerepelhettek a szertornászokkal, amely azért is fontos, mert egy nagy család vagyunk. Természetes volt számunkra, hogy ez az ob egyben egy megemlékezés is volt Kuba Tiborról.

MTSZ