Csapatunk másodedzője értékelte a mai győzelmet.

Máté Csaba

Azt gondolom, hogy igazságos eredmény született. A három gólos vezetésünk a játék képét tekintve talán egy kicsit túlzó volt. De ha már megvolt, kár érte, hogy ilyen buta hibákkal közelebb engedtük az ellenfelet, és az utolsó tíz percben azon kellett remegni, nehogy kiegyenlítsenek. Nagyon fontos győzelem volt a csapatnak, a klubnak, mindenkinek, mivel úgy nézett ki, hogy az elmúlt időszakban kicsit elveszítettük a fonalat. Bízom benne, hogy visszaadja ez a játékosok hitét. Azért viszont kár, hogy ma is olyan gólokat kaptunk, ami mutatja, hogy van még tennivaló.

Mondhatom, hogy az első félidőt uraltuk, megérdemelten vezettünk, a Honvéd előtt is adódott lehetőség, ám ők elrontották az utolsó mozdulatokat, mi ezeket jobban játszottuk ki. Amikor belőttük a harmadikat, mindenki úgy érezte, hogy megvan ez a meccs, sajnos az egyéni hibákkal visszahoztuk az ellenfelet.

Thomas egy órával a kezdés előttig volt velünk, megtartotta a taktikai értekezletet, megbeszéltük a lehetséges forgatókönyveket. Aki követi a csapatot, annak talán nem volt meglepő, ami történt, hiszen Hajnal és Trinks nem valószínű, hogy végigjátszik 90 percet, az pedig az eredménytől függ, hogy kit hozunk be, védekező vagy támadó játékost. Az utolsó cserét Ralffal húztuk meg, időhúzó céllal. A szerepünk ugyanaz volt Ralffal, egyenrangúként voltunk a kispadon, azért álltam én, mert én vagyok a fiatalabb és csak egy ember teheti ezt, ha nem így lenne, ő is mellettem lett volna. Ez közös munka volt, Thomasé is.

Leandro sérülés miatt maradt ki.