Dárdai csapata is érdeklődik az általunk is keresett játékos iránt.

Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros szeretné szerződtetni Fiola Attilát, aki sérülése miatt csak a magyar válogatott első, Ausztria elleni csoportmérkőzésén szerepelt az Európa-bajnokságon. A Puskás Akadémia védője azonban szívesen állna légiósnak; elképzelhető, hogy erre a Herthánál lesz lehetősége.

A berliniektől ugyanis távozóban van a szlovák Peter Pekarík, akinek a helyére, a jobbhátvéd pozíciójára Fiolát nézte ki Dárdai Pál együttese. A magyar szakember fedezte fel szövetségi kapitányként, hogy a korábban főleg védőként és védekező középpályásként bevetett labdarúgó jobb-bekket is tud játszani.

„Az elmúlt másfél esztendőt gyakorlatilag hibátlanul lehozta a válogatottban, arról nem szólva, hogy már a támadásokat is segíti. Feröer ellen állítottam be először, és amikor láttam, hogy gondolkodás nélkül becsúszik a jeges műfüvön, hátradőltem” – nyilatkozta korábban Fioláról a Nemzeti Sportnak Dárdai.

Az ugyanakkor biztosnak látszik, hogy a védő távozik a Puskás Akadémiától, amely már az utódját is megtalálta Heffler Tibor személyében. Bognár György szakmai igazgató május közepén úgy fogalmazott, ha megfelelő ajánlat érkezik, a PAFC nem áll Fiola útjába.

forrás: nso.hu