Az NSO a Chelseavel boronálta össze középpályásunkat, a játékos ügynöksége is reagált a hírre.

A Nemzeti Sport Online Angliából származó, klub közeli értesülései szerint a Premier League-ben címvédő Chelsea-nél is felfigyeltek a Ferencváros 20 esztendős, ötszörös válogatott középpályására, Nagy Ádámra.

A Nemzeti Sport Online két, egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy a Chelsea-nél képbe került a magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám.

A játékost képviselő CMG menedzserirodánál megkeresésünkre annyit elárultak, hogy számos országból érdeklődnek a középpályás iránt, Angliából is, de Kövesdi Viktor játékosügynök csapatnevekről nem beszélt.

„Szinte nincs olyan jegyzett európai bajnokság, amelyből ne érdeklődtek volna már Nagy Ádám iránt, és az is természetes, ha egy ilyen ígéretes tehetség európai sztárcsapatok megfigyelőinek noteszébe is bekerül. Ugyanakkor, ahogy azt korábban is elmondtuk, nincs realitása annak, hogy Nagy Ádám a télen csapatot váltson” – fogalmazott a menedzser.

Ezzel összefüggésben úgy tudjuk, ha a Chelsea esetleg szerződtetné is a Ferencváros játékosát, fél évre kölcsönbe visszaadná a magyar klubnak. Az kérdés, hogy a Premier League címvédője ezt követően egyből az első csapatánál számolna-e vele, vagy esetleg újabb kölcsönadás jönne szóba, például Hollandiába, partnerklubjába, a Vitesse-be. (Ugyanakkor Angliából a másodosztályú Reading érdeklődéséről is hallani Nagy Ádámmal kapcsolatban.)

NSO