Labdarúgóink újabb intézményt kerestek fel, ezúttal Kőbányán.

Galéria: FTC

Szerdán folytatódott az FTC iskolalátogatási programja, amelynek keretében már eddig is több általános-, és középiskolát keresett fel a Ferencváros egy-egy játékosa. Kőbányára, az Éltes Mátyás Általános Iskolába volt hivatalos két fiatal tehetségünk, Popov Patrik és Lakatos István.

Az csak utólag derült ki, hogy abba az iskolába, ahova Patrik és István ellátogattak, hivatalosan hiperaktív gyerekek járnak. Ebből semmi nem látszódott, ugyanis a srácok tátott szájjal hallgatták fiatal futballistáinkat, akik sokat meséltek iskolás éveikről. Mindez nem volt régen, hiszen István most 16, míg Patrik 18 éves, tehát még ők is koptatják az iskolapadot. Özönlöttek a kérdések, amelyekre derekasan válaszoltak fiaink, akik természetesen ajándékokat is vittek magukkal. Ezekért persze meg kellett dolgozni, ugyanis különböző, elsősorban a Ferencvárossal és focival kapcsolatos kérdésekre kellett helyesen válaszolni a nebulóknak, akik ügyesen vették az akadályokat.

Hogy valóban hiperaktív gyerekekkel teli iskolába érkeztünk, az akkor vált világossá, amikor elérkezett az autogramosztás ideje: nagyjából akkora nyomás nehezedett Patrikra és Istvánra, mint amikor ők rohamozzák az ellenfél kapuját. Becsületükre váljék, állták a sarat, és amikor az utolsó gyerek is boldogan, egekbe emelt karokkal, mosolyogva szaladt társaihoz, büszkén mutogatva, hogy neki már van aláírása a Fradi játékosaitól, akkor jött a legnagyobb meglepetés: játékosaink ugyanis minden gyereket, plusz valamelyik szülőjüket meghívták a Groupama Arénába, a november 28-i, Ferencváros-Debrecen bajnoki meccsre, amelyre minden gyerek ingyen jegyet kapott a srácoktól!

Amikor ezt meghallották a gyerekek, hatalmas hangzavar támadt, ez pedig garantálja, hogy a Loki ellen is jó hangulat lesz majd a stadionban! Legalább annyira, mint amilyen jó hangulatban telt el ma a Fradi újabb iskolalátogatása!

Fradi.hu

suli