A Győri ETO edzője és támadója így várja a szombati meccset.

Miriuta László
– A Fradi elleni csata nehezebb lesz, mint a vasárnapi volt?
– Legalább olyan nehéz lesz, mert nagyon jó a Fradi. De meglátják, nagy meccset vívunk. A Ferencváros nyilván nyerni akar, csakhogy mi nem kirándulni megyünk Pestre. Ha kirándulni akarnánk, Bécsbe mennénk… Már csak azért sem féltem a csapatomat, mert Lipták Zoltán és Lang Ádám az NBI legacélosabb belső védőpárosát alkotja, Windecker József már most zseniális, Priskin Tamás pedig az élvonal legjobb támadója. Szóval mitől is kellene tartanom?

– Mondjuk Gera Zoltántól, Hajnal Tamástól, Varga Rolandtól és Böde Dánieltől.
– Szenzációs labdarúgókról van szó, ez nem vitás. Gera Zoli előtt külön megemelem a kalapom, a Dunaújváros elleni lövőcsele és emelése is élményszámba ment. Meglehet, ezt a mozdulatsort még tőlem látta a válogatott edzésén… Természetesen vigyázni kell rá, de akadnak olyanok az ETO keretében, akik megoldhatják a semlegesítését.

– Benne van a pakliban, hogy sündisznóállásba vonulnak?
– Na, arra mérget vehet mindenki, hogy nem bekkelni megyünk az Üllői útra! Naná, hogy győzni akarunk!

– A döntetlen nem is jó?
– A 0-0 talán jó, a 3-3 nem. Edzőként nem szeretem a sok gólos ikszeket, mert azok arról tanúskodnak, hogy baj van a védekezéssel. Márpedig utálok gólt kapni.

Nemzeti Sport

Koltai Tamás
– A hétvégén újabb rangadó következik, hiszen szombaton a Ferencváros otthonában lépnek pályára. Mit várnak az összecsapástól?
– Azt a megalkuvás nélküli szervezett játékot, amit a Vidi ellen a szünet után nyújtott a csapat. Bízom benne, hogy a meccs színvonala is hasonló vagy még jobb lesz és számunkra kedvező eredmény születik majd. Nagyon szeretnénk végre újra átélni a győzelem érzését és az esetleges három ponttal egy kicsit előbbre léphetünk a tabellán.

Kisalföld