Kézilabda csapatunk bajnokiján gyűjtést is szerveznek egy négy hónapos kislány megsegítésére.

Elek Gyula Aréna, 18.00: Ferencváros – Dunaújvárosi Kohász
Jegy: álló 1500 Ft, ülő 2000 Ft.

licit

Licitálás menete
A mez kikiáltási ára: 5000 forint. Licitálni március 6-án 20 óráig, kizárólag az FTC Kézilabda Facebook oldalán található poszt alatti hozzászólással, valós profillal lehet.

Nyertes licitnek a március 6-án, 20 óráig beérkező legmagasabb összeg számít. A győztes licitáló nevét Facebook oldalunkon tesszük közzé, kérjük hogy 2 munkanapon belül Facebook üzenetben vegye fel velünk a kapcsolatot! Amennyiben ez nem történik meg, úgy automatikusan a második legmagasabb összeget tevő felhasználó számít nyertesnek.

A mérkőzésen gyűjtőurnák lesznek kihelyezve, valamint adományt a következő számlaszámra is lehet küldeni:
11991119-82702108-00000000, ERSTE Bank, Mészáros Erzsébet
Közlemény: Sipos Luca ADOMÁNY

A vendégek edzője, Mátéfi Eszter így várja a mérkőzést:

Gőzerővel készülünk a Ferencváros elleni szerdai bajnoki mérkőzésre, mely szintén nagyon nehéznek ígérkezik. ezen a találkozón igyekszek majd minden játékosnak lehetőséget adni, muszáj lesz forgatnunk a csapatot ahhoz, hogy bírjuk erővel az újabb kemény hatvan percet. Nem mi vagyunk az esélyesek, ezzel is tisztában vagyunk, de azt várom, hogy tisztességes, becsületes játékot nyújtunk majd a fővárosban is. Adjunk ki magunkból mindent, ez a dolgunk, ugyanakkor ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, rengeteg mindenben kell javulni a szombati meccshez képest. A védekezésben keményen, míg támadásban sokkal pontosabban és megfontoltabban kell játszanunk, hiszen a Ferencváros is olyan csapat, mely kíméletlenül megbünteti az ellenfelek hibáit.

kohaszkezi.hu