Attila, Dani és Dominik értékelt, fotókat is láthattok.

Fotók a mai napról: edzés, mérkőzés.

Böde Dániel
Nagyon masszívan, gólra törően játszottunk, és a második félidőben ez meg is mutatkozott. Természetesen mindig jó érzés, amikor sikerül gólt szereznem, ezek a találatok adják meg a szükséges önbizalmat egy csatárnak, amit aztán majd a bajnokságban kamatoztathatunk. Ez persze csak egy felkészülési találkozó volt. Ahogy mondani szokták, a puding próbája az evés. Bízunk benne, hogy a bajnokságban is jó formát mutatunk majd.

Busai Attila
Az első félidei csapat kifárasztotta a japánokat, így nekünk könnyebb dolgunk volt a második játékrészben. Megtörtük őket, és folyamatosan sikerült gólokat szereznünk. Nagyon örülünk, hogy a harmadik felkészülési találkozónkat is megnyertük. Az edzőtábor elérte a célját, maximálisan elvégeztük a feladatainkat, és alig várjuk, hogy kezdődjön a bajnokság. Addig is szeretnék minél több gólt szerezni, hogy bizonyítsam: helyem van a kezdőcsapatban.

Nagy Dominik
Azt gondolom, hogy az eredmény nem tükrözi azt, hogy a japán csapat valójában milyen játékerőt képviselt. Gyorsak, harciasak voltak, de szerencsére magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Örültem, hogy gólt tudtam szerezni, annak pedig külön, hogy mindezt fejjel tudtam megtenni. Böde Dani és Gera Zoli nem hitték el, hogy tudok fejelni. Most nekik is tudtam bizonyítani. Azt gondolom, hogy nagyon hasznos napokon vagyunk túl. Minden posztra két játékosunk van, nagy a konkurenciaharc, ez pedig jót tesz a csapatnak. Egységesek vagyunk, jó a csapategység, így kell tovább folytatnunk.

Fradi.hu