Holland csatárunk nyilatkozott a játéklehetőségről.
– Nem is tudtam, miről van szó. A többiek a sokkhatás alatt nem szóltak, pedig a közelben lakom. Aztán kiderült, hogy a trinidadi csapattársam, Akeem Adams rosszul lett a szerdai edzés után, este egy másik holland, Mark Otten ért oda hozzá először, aztán már Julian Jenner is ott volt, amikor rohammentő vitte a kórházba. Valószínűleg szívátütetésre lesz szüksége – nyilatkozta a futballista, majd kitért a Puskás Akadémia elleni váratlan vereségre is.

– A következő két napunkra rányomták a bélyegüket az események. Csak rövidebb edzéseink voltak, és az ellenfelet sem elemeztük ki olyan alaposan, ahogy szoktuk. Mélyen érintett mindenkit a dolog, de ez nem lehet kifogás, nem lehet magyarázat a vereségre. Sokkal több van bennünk, amit mutattunk, de fejben nem voltunk rendben, ez látszott.

Tuijp kezdetben stabil kezdőembere volt a csapatnak, mostanában viszont már csak a kispadra szokta jelölni a szakvezetés.

– Az ezt megelőző négy meccset egyaránt megnyertük, ráadásul a riválisaim be is találtak. Továbbra is keményen kell dolgoznom, hogy be tudjak kerülni a csapatba. Ki kell várnom a lehetőséget, de megvan hozzá az elegendő türelmem –
mondta erről a légiós.

forrás: csakfoci.hu