Beliczkyt holland edzőnk a szélen szerette volna játszatni, de ő úgy döntött ő center, most a másodosztályban bizonyíthatja, hogy ő látta jól.

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót 17 órától felkészülési mérkőzést játszik az MTK ellen. A másodosztályú csapatban pályára lépett Beliczky Gergő is, aki az előző szezont még a Ferencvárosban kezdte, aztán már Pápán fejezte be.


„Beliczky Gergő a több játéklehetőség reményében szerződhet a Lombard Pápától Gyirmótra. A szerződtetése ügyében már folynak tárgyalások, és a pápaiak már engedélyezték, hogy a mai, MTK elleni felkészülési meccsen pályára is lépjen a csatár a másodosztályú csapatban”
– nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a támadó menedzsere, Bognár Nándor.

A játékosügynök hozzátette, szeretné, ha már ezen a héten lezárulnának az egyeztetések. A 23 éves Beliczky a legutóbbi szezonban ősszel négy meccsen játszott az NB I-ben a Ferencvárosban, majd tavasszal öt találkozón kapott lehetőséget a Lombard Pápa színeiben.

A Sisa Tibor irányításával dolgozó Gyirmót a nyári átigazolási időszakban eddig Lengyel Dániellel, Papp Kristóffal és Kovács Dániellel erősítette meg keretét.

(nso nyomán)