Fischer Paja szülőfalujában gálamérkőzést rendeznek ma délután.

Augusztus 1-jén, szombaton, a nyolcvanas évek klasszis centere és honi gólkirálya, Fischer Pál szülőfalujába, Pilisszántóra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgó csapata. Nem mellékesen a helyi megyei másodosztályú együttes vezetőedzője is született fradista, méghozzá Fischer egykori csapattársa, Dukon Béla, a gálamérkőzés pedig 17 órakor kezdődik.

Az említetteken kívül a FTC-t a hagyományoknak megfelelően ezúttal is bajnokok, kupagyőztesek, gólkirályok, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok képviselik. A pilisszántói futballgálára kilátogató szurkolók többek közt olyan egyéniségeket láthatnak zöld-fehér mezben, mint Keller József, Albert Flórián, Szenes Sándor, Bojan Lazics, Józsi György, no meg másokat is, sőt, a rekordbajnok küldöttségével meglepetésvendégek is érkeznek a Pest megyei faluba.

A futballgála iránt hatalmas az érdeklődés, a Ferencváros öregfiúk csapata pedig már jóval a kezdés előtt Pilisszántóra érkezik, hogy legyen idő a szurkolókkal való találkozásra, beszélgetésre, közös fotózásra, amely természetesen a mérkőzés után is folytatódik.

Fradi.hu